P16 Skåneserie B höst, omgång 2

Vilka: IFK Knislinge – IFK Osby 0-3 (0-0)
När: 1 sep
Var: Helgevallen
Mål: 58´0-1 Rufus, 88´0-2 Melker, 90´0-3 Rufus
Publik: ca 60
Bild och text: Peter Reimer

De 3 satt långt inne

Dagens bortamatch på ett varmt Helgevallen började ganska spännande men slutade med lekstuga.
Men först halvlek 1.
Efter en ganska trevande start var det vi som tog tag i taktpinnen och förde spelet. Men efter några fina anfall var det fortfarande 0-0. De anfall som Knislinge skapade var när vi tappade boll och de kunde skapa någon form av kontring. Första halvlek slutade mållös.
2
Knislinge jobbade upp sig några pinnhål i andra och ett tag var det närmre 1-0 än 0-1. Men i 58:e löper Rufus sig fri på högerkanten och kan med enkelhet lägga bollen i målet. Nu var det lite lugnare. Men Knislinge ångade vidare och hade vi inte haft Anton i målet hade det mycket väl kunnat stå både 1-1 och 2-1.
Men vi stod i mot och i 88:e trixar Luca fram bollen och kan lägga en fin passning till Robin som i sin tur passar Rufus framför mål och 0-2 är ett faktum. Redan två minuter senare i matchen sista minut har vi nästan lekstuga och med klapp-klapp-spel görs 0-3. Rufus fick näta för andra gången för dagen.