Div 2 M. Götaland omgång 2

Vilka: IFK Osby – Bors SK 8-1 (5-1)
När: 22 apr
Var: Osby IP
Mål: Saistam x3, E Nilsson, Billinger, M Svensson x2, Dahlberg
Publik: ca 100
Foto: Peter Reimer
Text: Renée Salomonsson

Stabil seger i hemmapremiären

Påskledigheten kunde inte avslutas på ett bättre sätt. Den här måndagen bjöd på vackert väder och nio mål. 
Idag kom Bors SK på besök, ett lag som precis som vi fick sätta på sig guldhattarna i höstas och fira serieseger i sin division 3.
Redan i andra minuten hade vi en het målchans som vi tyvärr missade men sedan i minut 6 lägger Filippa fram en klockren passning till Svensson som rullar in 1-0! I minut 10 kommer Ståhl runt på kanten och slår in en boll till Filippa som trycker in 2-0. Sedan dröjer det inte ens en minut förrän Filippa åter igen passar Svensson som ökar på vår ledning med 3-0. Efter 15 minuter är vi lite passiva i försvaret och låter Bors reducera till 3-1. 
4-1 kommer i minut 31 efter en hörna där Svensson först prövar avslut men som släpps på retur och Emma håller sig framme och trycker in den. I sista minuten av första halvlek, även där efter en hörna får Wilma bollen och slår in den till Julia som snyggt nickar in bollen i mål!
Målen slutade inte produceras efter paus utan i minut 56 spelar Ståhl in bollen där målvakten släpper retur och en stekhet Filippa håller sig framme och gör sitt tredje mål för dagen! Strax där efter i minut 58 så är det Melle som passar Svensson som rullar in 7-1! Men det tog inte slut där heller för i nästsista matchminuten så fintar Melle av några spelare i det andra laget och gör 8-1!
Även den här dagen levererade tjejerna och dom nya matchställen magi! 

Nästa helg åker vi på lördagen och möter Waggeryds IK, hoppas ni följer med oss dit!

Tack för idag!