Jägersborgs IF – Treby IF

Johan Holmén nickar in 1-0 efter 2 minuter under fotbollsmatchen mellan Jägersborgs IF och Treby IF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Div 6 Norra A Omg 2

Vilka: Jägersborgs IF – Treby IF 3-0 (2-0)
Mål: 2´ 1-0 Johan Holmen, 39´2-0 Johan Holmen, 72´Micke Andersson.
När: 9 jun
Var: Jägersborgs IP
Publik: ca 50

Det var ett helt annat JIF som hemma tog emot Treby IF denna ljumma sommarkväll. Men först var det ett Treby som höll i boll och passade fina bollar mellan varandra, men det händer inte mycket, inga farliga chanser. I minut 2 får JIF hörna och Johan Holmen håller sig framme och kan välplacerat nicka in 1-0 till hemmalaget. Spelade gick tillbaka till det som var innan hörnan och Treby passade och passade och JIF fick mest jaga boll men inga farliga chanser från bortalaget. Det kändes aldrig direkt farligt någon gång. Men fortsatt 1-0 på resultattavlan. I 39:e minuten får JIF hörna, denna gången från andra hållet och vem höll sig inte framme igen om inte Holmen, en karbonkopia av 1-0 målet. 2-0 till JIF.
Halvlek.
Andra halvlek var det ombytta roller. JIF höll boll, skapade bra med chanser, Tror att Treby började bli trötta och blev lite desperata att få in en reducering. I minut 72 var det dax för nickmål nummer tre för kvällen och denna gången var det Micke Andersson som höll sig framme. 3-0 till JIF och matcher var avgjord. Treby försökte få till lite tryck mot mål men JIF var större, nöjdare och kunde hålla nollan.

SURFAR DU MED MOBILEN? KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SE BILDTEXT.