IFK Osby – Karlskrona FF

IFK Osby spelare jublar efter att Ellen Malm gjort 5-0 målet sitt fjärde under fotbollsmatchen mellan IFK Osby och Karlskrona FF. Bild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu

Division 2 Dam Sydöstra Götaland Omg 1

Vilka: IFK Osby – Karlskrona FF 5-1 (2-0)
Mål: Ellen Malm x4 och Elin Danielsson
När: 28 juni
Var: Osby IP
Publik: 87 betalande

Osby var absolut det bästa laget som skapade mest och vilken premiär det blev. Ellen Malm drog fram på topp som en torped och det gav utdelning. Först 1-0 i 15:e minuten och sedan 2-0 i 41:e minuten. KFF har hade ett par hörnor i första halvlek men inget som skakade om. Annars fick IFK hål på KFF försvaret ganska enkelt.
Andra
I andra halvlek fortsatte IFK sin dominans och kunde utöka till 3-0 genom Ellen Malm och därmed var hattricket bordat. 4-0 gjorde Elin Danielsson mycket vackert när hon först hoppas över målvakten för att sedan enkelt lägga in bollen. Men Ellen Malm var inte färdig för dagen utan efter halvtimmen spelade gjorde sitt fjärde för kvällen och det stod 5-0 på tavlan. Karlskrona reducerade visserligen men matchen var för länge sedan avgjord.

SURFAR DU MED MOBILEN? KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SE BILDTEXT.