Osby IK åkte på en rejäl sopning när de spelade 3-7 på bortais mot Jonstorp.
De började bra för OIK efter ett snabbt ledningsmål från Patrik Forsbergs klubba efter 1.18 på klockan. Jonstorp kvitterade dock i mitten av perioden men innan periodens slut kunde Forsberg göra sitt andra mål för kvällen och bortalaget ledde med 2-1 i paus. Osby kunde i efter halva andra gör 3-1 genom Axel Blomqvist. Men hemmalaget gav inte upp och kunde reducera till 2-3 innan andra period var slut. Tredje period hade knappt börjat när Jonstorp fick in kvitteringen. Och inom 12 minuter hade hemmalaget vänt på matchen och gått upp till 5-3. Osby tar timeout och ut med Brazdil från kassen i ett försök att komma ikapp men tyvärr blir det bakslag och Jonstorp gör 6-3 i tom bur. Med endast sju sekunder kvar av matchen utökar hemmalaget till 7-3, vilket blir slutresultatet.

Jaroslav Brazdil.
Arkivbild: Peter Reimer / Hemmamatch.nu