Den 23:e november 2016 spelade Osby IK omgång 15 mot Kalmar HC i HockeyTvåan södra B. Det blev lite skriverier att Craig Gallo som spelade med Osby IK säsongen 12/13 och 13/14 skulle möta sitt gamla lag. Dock hade han spelat i Tyringe och två tyska lag där i mellan.
Det blev en tight batalj där Kalmar vann första perioden med 1-0. Under första minuten i andra perioden vänder OIK matchen då de spelar fyra mot fyra. Pelle Krämer kvitterar och Antii Hirsimäki lägger in 2-1 till hemmalaget. När två minuter var spelade i tredje perioden kvitterar gästerna och halvägs in kommer första och ända utvisning där Gallo får sätta sig två minuter för Tripping. 12.38 på uret håller Daniel Peterson (joel Fantenberg, Lukas Björnsson) sig framme och kan lägga in 3-2 till hemmalaget. Osby höll undan till 60 minuter och plockade hem de tre poängen.
Bild och text: Peter Reimer

Hockey Osby 2016-11-23 Div 2 Södra B Höst OSBY IK – KALMAR HC (Foto: Peter Reimer)