P16 Skåneserie B vår, omgång 2 (flyttad match)

Vilka: IFK Osby – Bjärreds IF 1-7 (0-3)
När: 28 maj
Var: Osby IP
Mål: 83´1-6 Tim
Publik: ca 35
Text och bild: Peter Reimer

De fick inte hålla nollan

Vi visste redan innan matchen att det skulle bli en riktigt tuff match. För motståndet stod Bjärreds IF med fyra segrar, en oavgjord och en förlust och tvåa i tabellen. Även denna matchen ställde IFK upp med en haltande startelva därför var Robin Andreasson och Alvin Palmgren ett gott tillskott i truppen.
Det blev mycket spel på ett mål och Anton hade för det mesta fullt upp. IFK hade ett fåtal anfall värt att nämna och de fick jaga det mesta av halvleken. Anton storspelade mellan stolparna och räddade bland annat en straff och flera farliga anfall. När domaren blåste halvlek hade Bjärred nätat tre gånger och således 0-3 till gästerna på resultattavlan.
Halvlek
I andra fick IFK lite ny kraft och kunde skapa lite farliga chanser. Luca, Tim och Rufus på topp skapade ett par riktigt bra anfall men tyvärr ingen utdelning dock en rejäl ramträff signerad Rufus var den farligaste chansen. I backlinjen storspelade som vanligt Lukas. Gästerna ökade på sin ledning under andra till både fem och sex och sju mål och även en till missad straff, denna gången gick bollen utanför. Det började pratas hos gästerna att de skulle hålla nollan, därför var det extra skönt när Tim sätter bollen i nättaket efter först ett inlägg från Luca som blev en retur och sedermera hamnade på Tim högerdoja, skön reducering till 1-6.
Vill ge killarna en stor eloge för att ingen hänger med huvudena fast än man ligger under fem sex bollar utan kämpar in i det sista.