P16 Skåneserie B vår, omgång 7

Vilka: IFK Osby – Svedala IF 1-1 (0-0)
När: 25 maj
Var: Osby IP
Mål: 46´1-0 Kevin
60´1-1 Svedala
Publik: ca 40
Text och bild: Peter Reimer

Oavgjort och spännande

Dagens match mot Svedala visste vi redan innan att det skulle kunna bli jämnt, och visst blev det. Första halvlek var det mest spel runt mittcirkeln och lagen kände på varandra. Det var få anfall som lagen skapade och det gav ingen utdelning. Det allvarligaste som hände i första halvlek var att Joel blev rejält nertrampad i straffområdet med ett bultande blåmärke på nedre delen av benet.
Halvlek
Andra halvlek kunde inte börjat bättre när Kevin driver in på högerkanten in i straffområdet och lägger till ett skott som med lite tur tar en Svedala-spelare i ryggen och och in, 1-0 till hemmalaget. Några minuter senare får Svedala en straff som Anton med säkerhet tar. Men efter straffen får Svedala ett rejält tryck på Osby och mycket riktigt, kvarten efter 1-0 målet kvitterar Svedala på en retur på en hörna. Sista 10 minuterna blir det spel på bägge målen då båda lagen jagade ett ledningsmål. Men det blev inte fler mål utan bataljen slutade oavgjort.