P16 Skåneserie B vår, omgång 3

Vilka: IFK Osby – IFK Knislinge 4-1 (2-1)
När: 27 apr
Var: Osby IP
Mål: 17´ 0-1 IFK Knislinge
27´1-1 Max N
41´2-1 Joel
50´3-1 Joel
82´4-1 Joel
Publik: ca 45
Text och foto: Peter Reimer

Seger i derbyt

Dagens derby mot IFK Knislinge blev aldrig riktigt spännande. Visserligen tog Knislinge ledningen efter ca 30 minuter på hörna där bollen åkte flipper framför Anton och tillslut i nätet. Men efter det var det vi som skötte taktpinnen. Fem minuter senare kvitterade Max med ett praktskott som målvakten inte hade en chans på. I halvlekens sista minut kunde Joel göra 2-1 på en fin passning från Max. Halvlek I andra var det vi som hade spelet, Knislinge kom ett par gånger med farliga anfall men Anton storspelade i målet. 3-1 kom inte helt oväntat när Rufus får in en fin passning från kanten och Joel kan gör sitt andra mål för dagen. Och det slutade inte där, Joel kunde helt ostört fira hattrick när han sköt in 4-1 och det var ridå. Grymt bra jobbat samtliga spelare, härliga 3p.